Over Brede School Ridderkerk

Wat leuk dat je mee wilt doen met de naschoolse activiteiten van Brede School Ridderkerk. We bieden activiteiten aan speciaal voor kinderen uit de wijken Oost, Rijsoord, Bolnes, Centrum/West, Drievliet/’t Zand en Slikkerveer. De kinderen kunnen zich na school verder ontwikkelen op het gebied van sport, bewegen, kunst, cultuur en gezondheid. Het is goed voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen om met andere kinderen uit de wijk activiteiten te ondernemen. Daarom worden kinderen van de aangesloten scholen samen bij de activiteiten ingedeeld. Het is fijn dat de activiteiten vlak na schooltijd plaats vinden in de wijk waar de kinderen wonen.

Kom je niet? Meld je dan af bij de coördinator van jouw wijk!

Wij gaan er vanuit dat je aanwezig bent tijdens de lessen waarvoor jij je opgegeven hebt. De lessen zitten snel vol en het zou zonde zijn als jij niet komt, je een plekje bezet houdt voor iemand die wel graag wil komen. Let goed op de keuzemogelijkheden en de data die aangegeven staan op het aanmeldformulier.

Leuk dat je meedoet met de Brede School activiteiten!